Головна » Архів матеріалів

З 27 по 29 квітня у місті Бровари пройшов чемпіонат Київської області з боксу серед юніорів 2001-2002р.н., в якому взяли участь вихованці відділення боксу Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи під керівництвом тренера-викладача Кириченка Р.О. Учень Узинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Горбань Віктор у ваговій категорії 48кг виборов золоту нагороду! Вітаємо чемпіона області та бажаємо йому нових перемог!

Переглядів: 371 | Додав: sport | Дата: 29.04.2017 | Коментарі (0)

20 квітня в гостинному селі Фурси на стадіоні відбулася відкрита першість Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи з легкої атлетики серед юнаків та дівчат. Завдання змагань: розвиток та популяризація легкої атлетики серед юнаків та дівчат, підвищення рівня майстерності спортсменів, а також з метою виховання здорової, фізично розвиненої та патріотично налаштованої молоді.

 

        Змагання розпочалися з параду-відкриття змагань. Учасників змагань, які прибули з смт.Терезине, с.Трушків, с.Піщана, с.Малої Вільшанки, с.Фурсів привітала директор Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи Ганна Яценко. Хвилиною мовчання було вшановано воїнів АТО, які загинули за незалежність і суверенність нашої рідної неньки України. Після того, як пролунав гімн, стартували учасники змагань.

Переглядів: 366 | Додав: sport | Дата: 21.04.2017 | Коментарі (0)

        19 квітня на стадіоні міста Узина відбувся районний етап Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед команд загальноосвітніх навчальних закладів 2004 та 2005 років народження.

               Привітала юних футболістів та побажала їм успіхів начальник відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації Оксана Павлівна Кравченко. Ігри були дуже емоційними, цікавими, захоплюючими та безкомпромісними. В фіналі серед учнів 2004 року народження за перше місце наполегливо змагалися команда Узинської ЗОШ № 2 та команда Фурсівської ЗОШ. Команди були рівними, переможців було визначено лише після післяматчевих 9-метрових штрафних ударів.

        &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: sport | Дата: 20.04.2017 | Коментарі (0)

           Гостинно зустріла учасників змагань Фурсівська загальноосвітня школа (директор Шевченко М.І.) на базі якої 13 квітня відбулася першість Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи з волейболу серед змішаних команд 4-5 класів. Юні волейболісти дуже хвилювалися, тому, що для них це були перші змагання.

            Позитивно та дружньо зустрілися команди-учасники, але кожні змагання мають завершення та визначення переможців і призерів. Золоті медалі виборола команда Узинської ЗОШ №1 тренер-викладач Віктор Павлієнко, срібні медалі здобула команда Фурсівської ЗОШ тренує команду Костянтин Нестеренко, наполегливо боролися за третє місце команди Узинської ЗОШ № 2 та Дроздівської ЗОШ, бронзові нагороди дісталися юн ... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: sport | Дата: 14.04.2017 | Коментарі (0)

             11 квітня на базі Узинської ЗОШ №1 проведено відкритий турнір Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи з футзалу серед збірних команд юнаків 10-11 класів.

            В фіналі за перше місце вперто та наполегливо змагалися команда Узинської ЗОШ №2 та команда Фурсівської ЗОШ. Команди були рівними, перший тайм закінчився з рахунком 3:3, другий з рахунком 5:5. Переможців було визначено лише після післяматчевих 6-метрових штрафних ударів в результаті срібними призерами стали учні Узинської ЗОШ №2 (готував команду вчитель та тренер Сергій Сапожник), а перемогу здобула команда Фурсівської ЗОШ (готувала команду вчитель Тетяна Єжова та тренер Валентин Кривий).

            ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: sport | Дата: 12.04.2017 | Коментарі (0)

8-9 квітня у м. Берегово відбувся Чемпіонат України з греко-римської боротьби в якому взяв участь вихованець тренера-викладача Білоцерківської районної ДЮСШ Дмитра Панасюка Данило Грушовий (100 кг), який посівши перше місце у своїй ваговій категорії став чемпіоном України, навчається в Узинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

 

                8 квітня у м. Київ пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу, в якому взяли участь вихованці відділення важкої атлетики Білоцерківської районної ДЮСШ. Звіздарюк Василь, учень Узинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, став чемпіоном України у ваговій категорії до 75 кг, також юний спортсмен виборов перше місце в індивідуальному заліку зі станової тяги (штанга 165 кг). Тренер-викладач Литовченко О.С., особистим прикладом заохочує вихованців до занять спортом, також взяв участь у чемпіонаті та став чемпіоном Україн ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: sport | Дата: 10.04.2017 | Коментарі (0)

06 квітня на базі Узинської ЗОШ №1, проведена відкрита першість Білоцерківської районної ДЮСШ з волейболу серед дівчат 7-9 класів. Ігри були цікавими, захоплюючими та безкомпромісними. За третє місце змагалися команди Гребінківської ЗОШ (Васильківський район) та Дроздівської ЗОШ, перемогу здобули спортсменки Дроздівської ЗОШ (готували команду – тренер ДЮСШ Олександр Бочаров, вчитель та тренер Станіслав Тулуман), срібними прзерками стали учениці Узинської ЗОШ №1 (готував команду вчитель та тренер Віктор Павлієнко), а перемогу здобули учениці Узинської ЗОШ №2 (готував команду вчитель та тренер Сергій Сапожник).

      Грамотами в номінаціях відзначені: Кращий гравець першості – Рачінська Катерина учениця Узинської ЗОШ №2, Кращий гравець нападник – Вигівська Мілана учениця Узинської ЗОШ №1, Кращий гравець захисник – ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: sport | Дата: 07.04.2017 | Коментарі (0)

26 березня проведена відкрита першість Білоцерківської районної ДЮСШ з волейболу серед юнаків та дівчат, на базі Узинської ЗОШ №1.

За ІІІ місце змагалися хлопці НВК Узинської гімназії та Поправського НВО (готував команду Василь Шегда), але удача була на стороні учнів НВК Узинська гімназія, друге місце здобули хлопці Узинської ЗОШ №1 (готував команду Віктор Павлієнко), а переможцями стали юнаки Дроздівської ЗОШ (готували команду - Олександр Бочаров, Станіслав Тулуман).

Серед команд дівчат за третє місце змагалися команди Узинської ЗОШ №2 та Поправського НВО, перемогу здобули спортсменки Узинської ЗОШ №2 (готував команду Сергій Сапожник), срібними прзерками стали учениці Дроздівської ЗОШ ( готували команду - Олександр Бочаров, Станіслав Тулуман), а перемогу здобули учениці Узинської З ... Читати далі »

Переглядів: 390 | Додав: sport | Дата: 27.03.2017 | Коментарі (0)

18 березня на Білоцерківщині в селі Озерна відбулась відкрита першість з дзюдо на призи сільського голови Юрія Дробовича серед юнаків і дівчат 2001-2003р.н. та юнаків 2004-2006 та 2009-2010р.н., по дев’яти вагових категоріях. Головний суддя змагань – Віктор Горчинський, тренер-викладач відділення дзюдо Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи.У першості взяли участь 60 юних спортсменів з таких міст як Жашків, Фастів, Біла Церква (дитячо-юнацькі спортивні школи «Олімп» та «Богатир») та команда села Озерна, яка виступила в складі 16 вихованців відділення дзюдо Білоцерківської районної ДЮСШ 15 з яких стали переможцями та призерами змагань.

Переглядів: 370 | Додав: sport | Дата: 19.03.2017 | Коментарі (0)

15 березня відбулася відкрита першість Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи з футзалу серед команд дівчат. Змагання проводилися з метою популяризації та розвитку футзалу серед дівчат в Білоцерківському районі.

Непереможними стали юні футболістки Шкарівської ЗОШ, на базі якої працює тренер-викладач спортивної школи Кваша А.М., дівчата неодноразово брали участь в обласних та Всеукраїнських змаганнях, друге місце виборола команда №1 Поправського НВО,

і на третьому команда №2 Поправського НВО (тренер-викладач Шегда В.В).

Переглядів: 364 | Додав: sport | Дата: 16.03.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »

Форма входу

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту